Μετά απο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, ήρθε και η ήττα από τον άρη μουρμούρη στο κλειστό των βασιλικών με 3-1 σετ. Η πρώτη απώλεια για τον εδώ και περίπου ένα μήνα προπονητή της ομάδας μας Φρέντι Μπρουκς. Μια ήττα που μας απομακρύνει από την κορυφή αλλά που δε μας αφήνει περιθώρια για μοιρολατρίες και καταστροφολογίες. Ακολουθεί ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Πάτρα, με την πολύ δυνατή φέτος Εαπ, όπου ζητάμε ενα θετικό αποτέλεσμα για να μπουν οι βάσεις για μια μεγάλη πρόκριση στη ρεβάνς της Μίκρας. Η Αυτόνομη Θύρα 10 θα είναι παρών ΚΑΙ στην Πάτρα

Υ.γ Κι όταν το δούμε και αυτό....το Ευρωπαικό... Τα σετ: 28-30, 25-22, 25-15, 25-20

Φρέντι Μπρουκς: «Ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά. Και από τη στιγμή που κατάφερε να κρατήσει την υποδοχή, πήγε πολύ καλά τόσο στην επίθεση όσο και στο μπλοκ και έφθασε στο θετικό αποτέλεσμα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, παρεκκλίναμε της τακτικής που είχαμε και δεν μπορέσαμε μετά το δεύτερο σετ να απειλήσουμε τον Άρη».


Καμιλ Μπάρανεκ : «Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο σερβίς του Άρη. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Ίσως ο Άρης έκανε την καλύτερή τους φετινή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς. Εμείς και στο πρώτο σετ και στο δεύτερο είχαμε πολλά προβλήματα, καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην ομάδα του Άρη να τα εκμεταλλευτεί, να μπει στο παιχνίδια και τελικά να πάρει τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και μάλιστα γρήγορα είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη με την Πάτρα για το Κύπελλο που το κίνητρο είναι μεγάλο».

ira-history


Κύλιση στην Αρχή